Guide: Skicka julkort via e-post till dina kunder

Julkort via e-post till kunder - kom igång med hjälp av Loopias nyhetsbrevsverktygJulen närmar sig med stormsteg och vardagen fylls plötsligt av lucköppning av julkalendrar, julklappsshopping och inköp och tillagning av smarrigheter till julbordet. Mitt i allt detta ska du också klämma in att hålla kontakten med dina kunder.

Oroa dig inte, det behöver inte vara ett dugg krångligt att kommunicera med dina kunder. Nu i juletider passar t ex en julhälsning via e-post perfekt för att visa dina kunder uppskattning. Med Loopias nyhetsbrevstjänst skapar du snabbt och enkelt ett tjusigt julkort eller nyhetsbrev med jultema. Nedan beskriver vi hur du går tillväga.

Hur skickar jag julkort via e-post med Loopias nyhetsbrevstjänst?

1. Julpynta utskicket

Välj bland flera julmallar för att få till den rödgröna designen som ökar julkänslan.

Julkort via e-post - kom igång med Loopias nyhetsbrevstjänst.

2. Skriv en personlig julhälsning

Klicka på ett textblock i mallen för att lägga till ett personligt meddelande. Dela med dig av värdefulla julklappstips eller eventuella julkampanjer som pågår just nu.

Tips! Baka inte in för mycket information i ett och samma nyhetsbrev, då finns risken att läsaren inte orkar ta sig igenom hela utskicket. Håll innehållet kort och hänvisa läsaren vidare till mer information på din hemsida eller blogg.

Skicka julkort via e-post till dina kunder med Loopias nyhetsbrevstjänst

3. Lägg till egna julbilder

Lägg till egna julbilder genom att dra in ett av bildblocken från vänsterspalten till mallen. Lägg till webbadressen där bilden kan hittas eller ladda upp nya bilder, alternativt bläddra bland bilder du tidigare laddat upp.Skicka personliga julkort via e-post till dina kunder med Loopias nyhetsbrevstjänst

4. Förhandsgranska julkortet och välj när det ska skickas

Klicka på “Förhandsgranska” i den övre menyn för att se hur julkortet kommer att se ut i både desktop- och mobilversion.

Ser allt okej ut? Då kan du välja att skicka ett testmail till dig själv, att skicka det direkt eller att schemalägga det till ett senare tillfälle (julafton t ex).

Kom igång och skapa julkort med Loopias nyhetsbrevstjänst

Get a Newsletter är ett enkelt och effektivt verktyg för nyhetsbrev och kampanjutskick via e-post. Det ger dig möjlighet att marknadsföra ditt företag och informera dina kunder om de allra senaste nyheterna med bara några få klick. Beställ domännamn och webbhotell och kom igång på bara några minuter. Läs mer om Loopias nyhetsbrevstjänst »

Så får du fler kunder med hjälp av webben

Ladda ner e-bok (gratis)

Fler tips om e-postmarknadsföring från Loopia-bloggen:

Detta inlägg publicerades ursprungligen den 14 december 2016 och har uppdaterats den 28 november 2017.

Dela: Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *