Tips på podcasts från Loopia – Semesterräddaren i nöden

Sommaren är i full gång och vad passar väl bättre då än ett gäng podcasts att plöja igenom från bästa platsen i solen?

En podcast är ett enkelt sätt att prenumerera på ljud- eller videofiler på nätet. Via ett program eller en app väljer du vad du vill lyssna på och tar sedan emot nya avsnitt löpande, precis som en tidningsprenumeration. Nedan listar vi 5 tips på podcasts, alla inom ämnet marknadsföring och Internet. (Psst… Missa inte heller våra boktips!)

Online Marketing Made Easy - ett av våra tips på podcasts.

Marknadsföring på nätet – en dans på rosor?

Online marketing made easy – Amy Porterfield.

Sociala medier-strategen Amy Porterfield hjälper entreprenörer att lyckas med sociala medier och optimera sin onlinenärvaro. I sin podcast delar hon med sig av tips och tricks, inspiration och expertråd och ger dig chansen att ställa frågor för att optimera din egen marknadsföring på nätet.

Lyssna på “Online Marketing Made Easy”.

Sökpodden - ett av våra tips på podcasts.

 

Vad är nytt och hett inom sök?

Sökpodden – Michael Wahlgren med gäster.

Vad tycker Google egentligen om SEO? Borde Google kallas annonsmotor istället för sökmotor? Vilka faktorer är viktiga för att rankas högt på Google? För dig som gillar sökmotoroptimering (SEO), sökmotorannonsering (SEM) och Google är Sökpodden rätt för dig.

Lyssna på “Sökpodden”.


Hillmanpodden - ett av våra tips på podcasts.

Nå fler kunder med hjälp av Internet

Hillmanpodden – Greger Hillman.

Driver du ett företag och vill nå fler kunder med hjälp av Internet? Då är det här den rätta podcasten för dig. På ett tydligt och lättförståeligt sätt delar Greger med sig av tips, tricks och den senaste informationen om alltifrån content marketing och försäljning till WordPress, säkerhet online och sökmotoroptimering.

Lyssna på Hillmanpodden.

Känd från Internet - ett av våra tips på podcasts.

YouTube-kändisar och Instagram-profiler i mängder

Känd från Internet – Athena Afshari.

HanaPee, Daniel Paris, William Spetz, med flera – vilka var Internetkändisarna innan de slog igenom? Vad fick dem att satsa och har de uppfyllt sina drömmar? Det intervjuar Athena Afshari ett gäng Internetkändisar om i 10 avsnitt av sin podcast.

Lyssna på “Känd från Internet”.

 

Har du lyssnat på någon schysst podcast på sistone? Tipsa i kommentarsfältet!

Trevlig lyssning önskar vi på Loopia!

 

Följ oss för mer tips, nyheter och skoj…

facebookinstagramtwitteryoutubelinkedin

Dela detta inlägg:

3 svar på “Tips på podcasts från Loopia – Semesterräddaren i nöden

  1. Hej Pontus! Det går bra att lägga upp podcastavsnitt hos oss, med något av våra webbhotellspaket får du 75GB, 150GB eller 200GB att använda för din hemsida. I webbhotellspaketen ingår också det populära hemsidesverktyget WordPress där du kan publicera podcastavsnitt direkt via t ex ett plugin. Några populära exempel är Seriously Simple Podcasting (https://wordpress.org/plugins/seriously-simple-podcasting/) och PowerPress Podcasting (https://wordpress.org/plugins/powerpress/), vi har dock inte testat något av dessa själva. Läs gärna mer om våra webbhotellspaket på https://www.loopia.se/webbhotell/ och tveka inte att kontakta vår support på support@loopia.se om du har fler frågor och funderingar rörande detta 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss