Loopia parkerar i mörker för en ljusare framtid

Imorgon, lördag den 19 mars, släcks lamporna i över 7000 städer och 172 länder. Det är dags för Världsnaturfonden WWF’s årliga satsning Earth Hour, som syftar till att uppmärksamma och skapa engagemang kring klimatförändringarna.

Vi på Loopia vill visa vårt engagemang genom att (utöver att släcka våra lampor) justera vår “Parkerad hos Loopia”-sida så att alla parkerade domäner hos oss automatiskt också uppmärksammar Earth Hour.

parkeradhosloopia

Vill du också bidra till en ljusare framtid?
Gör som oss imorgon mellan kl 20.30-21.30; släck lamporna, stäng av TV:n, kura ihop dig i soffan och njut av lugnet och mörkret i en timme (och låt andra få veta om det via t ex sociala medier). Ditt engagemang gör skillnad! Läs mer om WWF Earth Hour »

Dela detta inlägg:

Ett svar på “Loopia parkerar i mörker för en ljusare framtid

  1. Hos oss har det nära på blivit en tradition att släcka lyset varje år på Earth Hour. Förutom att det är mysigt med levande ljus, så känns manifestationen viktig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss