3 anledningar att hålla din WordPress uppdaterad

WordPress-logotyp. Se till att uppdatera WordPress.Du som använder WordPress känner säkert igen att uppmaningar om att uppdatera versioner, teman och de tillägg du använder dyker upp kontinuerligt. Det är otroligt viktigt att du följer dessa uppmaningar, av nedanstående orsaker.

Varför ska jag uppdatera WordPress, tillägg och teman?

  1. En uppdaterad WordPress ger dig den allra senaste versionen med bland annat nya funktioner, nya teman och förbättrat gränssnitt.
  2. Eftersom WordPress används av miljontals människor runt om i världen har det tyvärr också blivit en måltavla för hackers. Håller du WordPress, teman och tillägg uppdaterade täpps eventuella säkerhetshål igen som funnits i äldre versioner. Det minskar möjligheten för hackers att komma åt din sajt.
  3. För att kunna bibehålla säkerheten för dig som kund uppdaterar vi på Loopia kontinuerligt våra servrar. Äldre versioner av WordPress, tillägg och teman saknar stöd för nya PHP-versioner som installeras vid en uppdatering av servern. För att undvika onödig nertid för din sajt är det därför viktigt att du håller din WordPress uppdaterad.

Hur uppdaterar jag WordPress, tillägg och teman?

Använder du en senare version än WordPress 4.1.X idag så har din sida troligen redan uppdaterats till den allra senaste versionen. Dubbelkolla det genom att logga in i din WordPress och kika i det nedre högra hörnet, där ser du vilken version som används.

Använder du en tidigare version behöver du uppgradera manuellt. Se vår guide om hur du uppgraderar WordPress, tillägg och teman här.

Vill du ha hjälp med att uppdatera din WordPress till den senaste versionen? Hör av dig till oss på support@loopia.se med ditt domännamn och kundnummer så hjälper vi dig.

Läs mer om WordPress och säkerhet »

Loopias WordPress-skola

Ladda ner e-bok (gratis)

Dela detta inlägg:

2 svar på “3 anledningar att hålla din WordPress uppdaterad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss