Osäker? Nu hjälper vi dig steg-för-steg


Att komma igång med hemsida, blogg, e-post eller webbutik kan kännas väldigt läskigt och svårt när man inte är bekant med begrepp som ftp-konto och domäninställningar. Därför är vårt mål att göra det så enkelt att även den mest oerfarne ska kunna ta steget ut på Internet utan att köra fast.

Nu tar vi ytterligare ett stort steg för att förenkla för dig att komma igång med våra tjänster. Det första du möts av i kundzonen är vår nya steg-för-steg-guide som håller dig i handen hela vägen när du skapar en ny e-postadress, blogg, hemsida eller webbutik. Du behöver inte bry dig om svåra begrepp och tekniska termer, guiden ber dig svara på enkla frågor och tar sedan hand om den tekniska mumbo-jumbon i bakgrunden.

Känner du dig det minsta osäker för hur du ska klara att komma igång så kommer du verkligen ha stor glädje av vår nya steg-för-steg guide.

Logga in i kundzonen och prova nu direkt, det har aldrig varit enklare att komma igång.

Dela detta inlägg:

6 svar på “Osäker? Nu hjälper vi dig steg-för-steg

  1. Hej
    Jag är utomands under en längre tid. Fråga:måste jag logga in från min ipad varje gång jag vill åt min webbmail? Tar så onödigt mycket tid flera ggr on dagen. Mvh catrine

Kommentarer är stängda.

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss