Osäker? Nu hjälper vi dig steg-för-steg


Att komma igång med hemsida, blogg, e-post eller webbutik kan kännas väldigt läskigt och svårt när man inte är bekant med begrepp som ftp-konto och domäninställningar. Därför är vårt mål att göra det så enkelt att även den mest oerfarne ska kunna ta steget ut på Internet utan att köra fast.

Nu tar vi ytterligare ett stort steg för att förenkla för dig att komma igång med våra tjänster. Det första du möts av i kundzonen är vår nya steg-för-steg-guide som håller dig i handen hela vägen när du skapar en ny e-postadress, blogg, hemsida eller webbutik. Du behöver inte bry dig om svåra begrepp och tekniska termer, guiden ber dig svara på enkla frågor och tar sedan hand om den tekniska mumbo-jumbon i bakgrunden.

Känner du dig det minsta osäker för hur du ska klara att komma igång så kommer du verkligen ha stor glädje av vår nya steg-för-steg guide.

Logga in i kundzonen och prova nu direkt, det har aldrig varit enklare att komma igång.

Dela detta inlägg:

6 tankar kring ”Osäker? Nu hjälper vi dig steg-för-steg

  1. Catrine

    Hej
    Jag är utomands under en längre tid. Fråga:måste jag logga in från min ipad varje gång jag vill åt min webbmail? Tar så onödigt mycket tid flera ggr on dagen. Mvh catrine

  2. Pingback: Barnsligt enkelt att fixa hemsida och e-post hos Loopia | Loopia Blogg

  3. Pingback: OpenCart 1.5.5.1 på svenska hos Loopia | Loopia Blogg

  4. Pingback: Nyheterna i WordPress 3.6 | Loopia Blogg

  5. Pingback: Matilda fick frågan om hennes smycken kunde köpas – så hon startade webbutik - Loopia Blogg

Kommentarer är stängda.