Loopia-målisen förbereder sig inför VM

På söndag drar innebandy-VM igång i Schweiz och vår favorit-målis Hanna Pettersson förbereder sig tillsammans med sina lagkamrater för fullt för att göra om bravuren från VM 2009 här i Västerås då den svenska spelartruppen kammade hem guld.

Hanna har skrivit en liten hälsning till er bloggläsare:

Halva serien är nu spelad och vi i Rönnby har inlett säsongen strålande. Med endast en förlust ligger vi, i en något haltande tabell, etta och har en skön känsla av att vi har ännu mer att ge!

För Rönnby och övriga lag i elitserien väntar nu ett långt matchuppehåll. Ett uppehåll som jag och 19 andra blågula tjejer inte kommer att drabbas av på samma sätt som våra klubbkamrater. Vi 20 ska nämligen träffas på Arlanda på fredag för att gemensamt ta oss mot St. Gallen och innebandy-VM!

Förberedelserna har pågått länge och vi har fått ihop både spelet och gruppen bra. Det sista finslipet gick av stapeln nere i Varberg förra veckan. Där på Varbergs Kurort fick vi, precis som bronslaget från fotbolls-VM 1994 och andra storlag, de bästa förutsättningarna för att helt och hållet kunna fokusera på det vi skulle. Med stora (jag stegade 14*6) och fina rum, supergod mat och en härlig spa-avdelning kunde vi både ladda för att prestera på planen och umgås för att ytterligare svetsa samman gruppen. Vi hade det super! Under veckan hann vi även med GPS-orientering, mellanmålslagning med vår dietist från AXA och ett genrep mot Norge som vi vann med 14-2.

Det har gått två år sedan vi vann guld i hemma-VM 2009 och jag lovar att jag ska ge allt, och lite till, för att få uppleva ett liknande scenario. Håll tummarna!!

/Hanna

Vi på Loopia önskar Hanna och de hela svenska landslaget stort lycka till och hoppas att ni kommer hem med guldmedalj runt halsen :).

Dela detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss