Kista intaget

Du har väl inte missat att vi just nu befinner oss på easyFairs Internet Expo på Kistamässan tillsammans med våra vänner från EURid? Tobias på drift har haft kameran i högsta hugg och delar med sig av följande bilder från minuterna efter det att mässan öppnade imorse.

Loopias Michael och Ulrika växlar några ord med Ann-Marie Eklund Löwinder från .SE.

easyFairs Internet Expo

Massor av smått och gott från EURid.

easyFairs Internet Expo

Visst blev den flådig vår affisch på bardisken? Stort tack till Just NU här i stan som inte räds min alltför ofta dåliga framförhållning.

easyFairs Internet Expo

Glada Loopianer i monter L:09.

easyFairs Internet Expo

Vill du hälsa på oss på mässan?

easyFairs Internet Expo har öppet 09:00 – 17:00 idag och 09:00 – 16:00 imorgon onsdag. Den arrangeras parallellt med easyFairs ICT och som besökare får du tillgång till båda mässorna. Mässan är helt kostnadsfri om du fyller i följande formulär. Glöm dock inte att fylla i koden 1499 när du anger dina uppgifter. Du hittar oss strax innanför entrén i monter L:09.

Allt som är värt att veta om mässan hittar du här.

Dela detta inlägg:

2 svar på “Kista intaget

  1. Kul att ni tittar förbi på min arbetsplats! Kommer förbi och säger hej till mina gamla arbetskollegor imorgon tänkte jag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss