Juryarbetet för Webbkometen pågår

För några dagar sedan avslutades nomineringsperioden för Årets webbkomet 2011. Det har rasat in innovativa och spännande projekt under hela perioden. Vår eminenta jury har ett gediget och roligt arbete framför sig att gå igenom de 400 bidragen och plocka fram fem finalister och slutligen utse årets bästa svenska webbprojekt.

De fem finalisterna kommer att presenteras här på vår blogg senare under november – följ oss gärna på Twitter och Facebook så får du veta så fort de är klara.

Stötta dina favoriter

Är du nyfiken på alla bidrag som har kommit in och vill stötta dina favoriter genom att sprida deras budskap? Surfa in på sidan med alla bidrag på webbkomet.se och bläddra dig fram, klicka på dina favoritbidrag och dela ut det med Facebook- och Twitter-knapparna.

Den välmeriterade juryn

Juryn som ska utse vinnaren i Årets webbkomet 2011 består av idel svenska Internetprofiler, läs gärna mer om dem i våra intervjuer: Danny Aerts, Nikke Lindqvist, Rebecka Lindhe, Jonas Lejon, Jimmie Eriksson.
Dela detta inlägg:

6 svar på “Juryarbetet för Webbkometen pågår

 1. Vi håller våra tummar och hoppas på final så vi får en anledning att beställa tårta till oss själva! 🙂

  Mvh
  Magnus
  SkickaTårta.se

 2. Åh vad spännande! Jag hade nominerat mig själv om jag var i närheten av färdig med mitt webbprojekt. Sjukt bra priser ju! Hade verkligen velat ha utbildningen mer än något.

  Angående bidragen. Finns så sjukt många bra! Väldigt varierande också. Från mindre kända till mycket välkända. Personligen hoppas jag att en bra idé men som inte har fått tillräckligt med spridning vinner.

  Såg att videofy.me var nominerad och det är ju en skitbra tjänst. Men det känns också som att det sitter väldigt duktiga personer bakom den sidan som inte har så stor nytta av utbildningen som någon annan novis har. Det går ju så bra för dem redan.

  Kanske dumt att tänka såg, men fanns flera webbprojekt som jag inte hade sett tidigare som var riktigt intressanta som jag önskar vinner. Så de får kunskap om kunna sprida sitt webbprojekt till fler!

  säsongsmat.nu tycker jag var en mycket smart och omtänksam idé! Jag var tvungen att bokmärka sidan.

  Jag har inte hunnit gå igenom alla. Jag stör mig på att när jag trycker på ett bidrag så åker jag upp till toppen av sidan. Det är jättejobbigt, för då måste jag leta upp var jag var och fortsätta klicka. Kan ni inte lösa så när en trycker på ett bidrag för läsa om det och få länk, att jag är kvar dit jag har rullat och sen kan kryssa ner och fortsätta? Vill ju se alla spännande bidrag!

 3. Jag glömde ju nämna jobinside.se också. Jättebra webbprojekt också! Självklart har jag bokmärkt sidan.

 4. Hej Rebecka,

  Vad roligt att du gillar tävlingen. Du får se till att nominera dig själv nästa år 😉

  Vi tar tacksamt mot den feedback du givit på webbkomet.se och kommer att arbeta på att förbättra detta inför nästa år.

 5. Ska Webbkomet bli en årlig företeelse? Vad kul! Älska hitta nya spännande webbprojekt. Självklart ska jag komma ihåg att nominera mig själv då också. 😉

  Superbra om ni löser det med navigeringen till nästa år också. Så en på ett enkelt sätt kan gå igenom varje bidrag utan tappa bort var en var. 🙂

  Jättekul initiativ!

 6. Hej Rebecka.
  Kul att du gillar det :). Webbkomet är tänkt att återkomma varje år. Vi älskar webben, därför vill vi hjälpa till att lyfta fram alla innovativa och fantastiska projekt som pågår här i Sverige.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss