Juryarbetet för Webbkomet 2012 pågår

Igår avslutades nomineringsperioden för årets bästa svenska webbprojekt – Webbkomet 2012. Det har flödat in smarta och innovativa webbtjänster varje dag under hela perioden. Den eminenta juryn har nu ett svårt men fantastiskt roligt arbete framför sig att gå igenom alla bidrag för att ta fram fem finalister och slutligen utse vinnaren av Webbkomet 2012.

De fem finalisterna kommer att presenteras under vecka 41 här på Loopia-bloggen – följ oss gärna på Twitter, Facebook eller Google+ så får du veta så fort de är klara.

Stötta dina favoriter

En av de viktigaste komponenterna för att lyckas med sin webbtjänst är att få spridning, så oavsett vad juryn kommer fram till kan du stötta dina favoriter genom att sprida dem via sociala medier. Kolla in alla bidrag på webbkomet.se och dela ut dina favoriter via Facebook, Twitter och andra sociala medier (klicka på länksymbolen under bidragen). Sajten funkar lika bra i mobilen som på datorn eller surfplattan, så det passar strålande att skumma igenom på tunnelbanan eller bussen på vägen hem från jobbet.

Den fantastiska Webbkomet-juryn

Precis som förra året består juryn som ska utse årets vinnare av idel svenska Internetprofiler, väl meriterade för jobbet. Läs gärna våra intervjuer med jurymedlemmarna.

Dela detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss