25% mobila besökare på responsiva Webbkomet.se

Du har väl inte missat att Webbkomet.se funkar lika bra i mobilen eller surfplattan som på datorn? Anledningen är att sajten är byggd med så kallad “responsive web design” som automatiskt anpassar sajten efter storleken på webbläsaren (prova att ändra fönsterstorleken på sajten så ser du vad som händer).

Vi surfar mer och mer på både mindre och större enheter än en “vanlig” dator (t ex kommer 25% av besökarna på Webbkomet.se från mobila enheter). Självklart vill vi då inte zooma in och ut tills fingrarna blöder, eller mötas av en begränsad mobilsajt och tvingas växla över till “desktop-läge” för att göra det vi kom för. Med responsive web design kan du som sajtägare se till att dina besökare får en bra upplevelse oavsett vilken enhet de använder.

Bara början på Loopias responsive-satsning

Webbkomet.se lanserades i slutet av sommaren, och självklart är detta bara starten på Loopias responsive-satsning. Bakom kulisserna påbörjade vi för en tid sedan arbetet med att göra om alla våra sajter. Det är ett omfattande arbete som kräver stora förändringar av framför allt kundzonen för att fungera oavsett skärmstorlek. Räkna dock mer att vi kommer snacka betydligt mer om “responsive web design” här på bloggen framöver :).

Dela detta inlägg:

4 svar på “25% mobila besökare på responsiva Webbkomet.se

  1. Trevligt. Jag håller själv på att göra om min hemsida till responsive och ser framemot att läsa mer om detta fenomen här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss