Gratis domännamn OCH vinn en iPad 2

Just nu ger vi bort .SE-domäner med å, ä och ö helt gratis (IDN-domäner som de kallas). Vi bjussar på prickarna helt enkelt. Men det är bäst att du skyndar dig för erbjudandet gäller endast de 1 000 första beställningarna (max ett domännamn per person). Så beställ din gratisdomän nu direkt.

Vinn en iPad 2 – spela Prickspelet

Inte nog med att vi bjuder på domännamn, vi ger dig också chansen att vinna en sprillans iPad 2 genom att spela och utmana dina vänner i Prickspelet.

Erbjudandet gäller t o m 2011-04-30 och första avgiften vid årlig fakturering. Max 1 domännamn per person, och totalt 1 000 st. Tävlingen pågår t o m 2011-04-30. Spela Prickspelet och skriv den bästa motiveringen så vinner du en iPad 2. Anställda (och närstående) på Loopia får gärna spela, men kan ej vinna.

Dela detta inlägg:

9 svar på “Gratis domännamn OCH vinn en iPad 2

 1. Jag önskar mig domänen jordö.se men får ingen träff på denna anmälan om domänbyte. Vid undersökning finner jag inte att domänen redan skulle vara upptagen.
  Med vänlig hälsning Anita Jordö

 2. Tveksam om highscorelistan fungerar som den ska. Det verkar inte så troligt att två personer har lyckats med spelet på exakt en sekund. 😉

 3. Hej Christoffer.

  Det förekommer mycket riktigt fusk på highscore listan. Vi var medvetna om den stora risken för detta, det är orsaken till att avgörandet i iPad-tävlingen ligger i motiveringen och inte i speltiden.

  Vi arbetar dock på en lösning för hur vi ska kunna behålla utmaningen i att få en bra tid “på riktigt”. Du kan redan nu efter ditt spel utmana dina vänner via Facebook, Twitter och e-post med din tid (bara att hoppas att du inte har några fuskare i bekantskapskretsen).

  Kontentan: Spela för att ha kul och utmana dina (ärliga) vänner, och fila på en grym motivering för att ro hem iPaden 😉

 4. Jag fuskade minsann inte 🙂 Men fick till en fin liten motivering!

  Släpp prickarna fria!
  Gör som jag skaffa Loopia!

  Eller nåt sådant 🙂
  Kul tävling i alla fall! Tack för en grym tjänst!

  Jakkin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss