Betala, betala, betala

Våra kunder är inte sena att plocka fram plånboken. Särskilt när det gäller en sådan viktig tjänst som registrering av nya domännamn. Då vill man att det går undan och att betalningen registreras ögonaböj.

Många är de som hört av sig och undrat varför det kan ta flera minuter för en e-postfaktura att skickas ut, eller om de har möjlighet att betala in en större summa pengar att använda till framtida inköp. Allt för att på så vis kunna få sina beställningar aktiverade snabbare.

Vi är nu därför mycket stolta över att få presentera en lösning på just detta. Vi ger er tjänsten LoopiaPREPAID.

Med LoopiaPREPAID får du som kund hos oss automatiskt en pott som du kan använda för betalning av framtida fakturor. På så vis kan du exempelvis få domänbeställningar aktiverade direkt utan att först manuellt behöva betala en faktura.

Inte nog med detta – LoopiaPREPAID erbjuder dig dessutom möjlighet att ställa in vilka fakturor som systemet skall betala. Så länge du har tillräckligt med pengar i din pott kan du välja att alla fakturor skall betalas automatiskt, att endast de fakturor som innehåller domännamn skall betalas automatiskt *, eller att inga fakturor skall betalas automatiskt. Smidigare än så här blir det inte.

LoopiaPREPAID erbjuds givetvis både webbhotell– och LoopiaDNS-kunder. Du fyller på och administrerar din pott via din kontrollpanel. I Loopia Kundzon hittar du LoopiaPREPAID i menyn Fakturor och LoopiaPREPAID. I LoopiaDNS hittar du LoopiaPREPAID under fliken Mitt Loopiakonto.

* Endast fakturor som bara innehåller domännamn betalas automatiskt. Innehåller de även webbhotell eller extratjänster kommer de ej att betalas automatiskt, då måste du istället välja att systemet skall betala samtliga fakturor automatiskt.

Vad väntar du på? Fyll nu på din pott och börja snabboka domännamn till både dig och dina vänner och njut över hur snabbt det går. 😉

Dela detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss