Ännu mer fredagskul med tävlingsbidrag

Det fortsätter att välla in bidrag till vår stora jubileumstävling, därför fortsätter vi med traditionen att publicera några av veckans bidrag som lite fredagsunderhållning så här innan det är dags att åka hem och fredagsmysa.

Kolla gärna in alla bidrag i vår Youtube-kanal, och är du själv sugen på att vinna en bil, en laptop eller en Ipad så gör en rolig Loopia-reklamfilm och glid in på tavling.loopia.se och ladda upp ditt bidrag. Samla gärna ihop några vänner, klasskompisar eller kollegor och gör det till ett gemensamt projekt – jag lovar att ni kommer att ha kul medan ni tar fram den ultimata reklamfilmen 🙂

Här följer några av veckans bidrag:

Dela detta inlägg:

3 svar på “Ännu mer fredagskul med tävlingsbidrag

  1. Hej!
    Nästa halv av klipp som ligger på top 10 bidrag är över 30 minuter. Varför deltar de i tävlingen?

  2. I de flesta fall så handlar det om en eller ett par sekunder för mycket som enkelt går att kapa i slutet av filmen. Överstiger man tiden mer än så kommer man inte ha någon möjlighet att ta sig till final. Detsamma gäller de filmer som uppenbart innehåller upphovsrättsskyddat material.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss