Vi vet inte alltid var din e-postadress bor

Här på Loopia sker vår kontakt med er kunder huvudsakligen via e-post och telefon. Detta är de två kontaktvägar som är flitigast använda och dagligen hanteras ett fyrsiffrigt antal kundärenden via dessa kontaktvägar. Vår support har en utmärkt startsida där ni kunder direkt kan se våra kontaktuppgifter och även se svaret på de vanligast förekommande frågorna. Finns inte svaret på er fråga bland dessa så brukar annars vår kunskapsdatabas vara till stor nytta då den är fullsmockad med uppdaterade vägledningar och annan information om våra system.Det finns tillfällen när vi vill ha kontakt med er kunder och då är det via de uppgifter ni som kund lämnat till oss via vårt beställningsformulär eller via Loopia Kundzon.

Här kan det ibland uppstå svårigheter då uppgifterna i kontot ibland inte stämmer med den rådande verkligheten, det vanligaste problemet som kan uppstå är att man som kund har bytt e-postadress och inte längre använder den e-postadress som man tecknade kontot via. Detta medför att våra utskick av kunduppgifter via e-post försvåras något. Våra alternativ blir då att skicka ut uppgifterna via post eller ringa det telefonnummer som finns i kontot. I 9 fall av 10 så är detta lösningen på problemet, men det händer då och då att inga av dessa uppgifter stämmer. Vi kan då utföra en kontroll av det person- eller organisationsnummer som finns i kontot mot vår leverantör för att få uppdaterade adressuppgifter från Skatteverket/Bolagsverket. Efter vi har erhållit dessa så sker vårt utskick av kunduppgifterna.

Uppdatera dina kontaktuppgifter i kundzonen

Enligt företaget adressändring så byter 800.000 hushåll sina adressuppgifter varje år vilket är en imponerande siffra, än finns dock ingen fungerande tjänst där man kan uppdatera sin e-postadress så vi ber därför er kunder att alltid ha en uppdaterad e-postadress som kontaktadress i er Loopia kundzon. Ni hittar detta under valet “Kontoinställningar–>Användarinformation”
Här kan ni sedan kontrollera att ni har uppdaterade uppgifter.
Kontrollera gärna detta i ert konto att era uppgifter stämmer. Om inte så redigera de uppgifter som är inaktuella och spara sedan dessa. Detta kommer troligen spara er väldigt mycket tid den dagen ni behöver få ut kunduppgifterna eller vi ska skicka ut er nästa faktura.Ett tips angående e-postadressen är att inte använda en e-postadress som tillhör en domän i kontot, det finns många orsaker till detta så se till att ha en extern adress vi kan nå er på ifall detta är nödvändigt.

Dela detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss