Tjäna storkovan med Loopia

Du vet väl om att vi i höstas drog igång ett affiliate-program tillsammans med TradeDoubler? Genom att bli affiliate hos oss kan du tjäna upp till 780 kr inkl moms (!) på varje köp du förmedlar.

Intresserad?

Läs vidare för mer information om vad affiliate-programmet innebär och hur det fungerar.

Så funkar det

Enkelt uttryckt går det till som så att du lägger upp en länk (som du får av TradeDoubler) till oss på din hemsida. Om någon sedan klickar på din länk och därefter beställer ett webbhotellspaket av oss, så betalar vi dig en del av ordervärdet, från ca 300 kr till ca 780 kr inkl moms beroende på typ av beställning.

Om besökaren inte beställer ett paket direkt, utan återkommer efter ett tag, så får du istället 15 % av den ordinarie provisionen. I dagsläget är detta den mest fördelaktiga provisionsmodellen bland svenska webbhotell.

Hur blir jag affiliate?

Att bli affiliate hos TradeDoubler är lätt som en plätt. Allt du behöver göra är att besöka TradeDoublers hemsida och klicka på länken Gå med i vårt nätverk. Följ därefter instruktionerna.

När du är inloggad i ditt nyskapade konto så behöver du ansöka om att bli affiliate till Loopia. Det gör du genom att på första sidan skriva Loopia i fältet Programnamn eller ID och klicka på knappen Sök. Du får nu en kort beskrivning av vårt affiliate-program i sökresultatet. Vill du läsa mer om programmet kan du klicka på Loopia följt av Programöversikt. För att ansöka klickar du på Ansök längst till höger.

När din ansökan är godkänd får du ett e-postmeddelande från TradeDoubler som informerar om detta. Logga då återigen in på ditt TradeDoubler-konto och välj SÖK uppe till vänster. Klicka för att du söker efter Grafik, skriv in Loopia i fältet Programnamn eller ID och klicka på knappen Sök.

Du blir nu presenterad olika länkar till vår hemsida. För att lägga in någon av dessa på din sida väljer du Visa kod till vänster. Följ därefter instruktionerna.

Lycka till!

Vänligen notera att all support gällande ditt TradeDoubler-konto hanteras av TradeDoubler. Information om hur du når dem hittar du i ditt TradeDoubler-konto.

Dela detta inlägg:

5 svar på “Tjäna storkovan med Loopia

 1. Kan jag använda detta affiliate-program för att tjäna pengar när jag hjälper mina kunder sätta upp webbsidor hos Er, eller har ni något annat program för mig?

 2. Hej

  Kan Ni länka till alla dessa hemsidor

  tjing

  Joakim Carleson

 3. CRS Webbproduktion: Ja, visst kan du göra det. Men som företagare är det dock enklare och mer flexibelt att bli återförsäljare direkt till oss. Då får du tillgång till vår ÅF-zon genom vilken du kan aktivera nya webbhotellskonton och administrera dessa för dina kunders räkning. Mer information om vårt ÅF-program hittar du här.

 4. Joakim Carleson: För att bli affiliate hos TradeDoubler så behöver du bara besöka deras hemsida och följa instruktionerna enligt ovan. TradeDoublers hemsida når du här.

 5. Hej igen!

  Om jag har väldigt få kunder, men flera egna webbsidor med affiliateannonser från TradeDoubler så känns det enklare och smidigare att använda detta. Då kan jag också få provision på eventuella beställningar för eget bruk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss