Tjäna storkovan med Loopia, redux

Fyll spargrisen med Double.net och LoopiaDu vet väl om att du sedan hösten 2007 kunnat tjäna pengar på att hänvisa nya kunder till oss med vårt affiliate-program hos TradeDoubler? Från och med idag har möjligheterna utökats än mer. Nu har vi nämligen lagt till ytterligare ett affiliate-nätverk – Double.net.

Så funkar det

Genom att lägga upp en särskild länk till oss (som du får av Double.net) kan du tjäna en slant om besökaren därefter beställer ett webbhotellskonto av oss. För en genomförd beställning får du som affiliate 50 % (!) i provision av första kvartals- eller årsavgiften. Om paketen säljs till ordinarie pris innebär detta en provision på upp till 675,50 kr exkl moms per försäljning.

Som om detta inte vore nog kräver vi inte att din besökare gör beställningen direkt efter att han eller hon klickat sig vidare från din sida. Gör besökaren en beställning inom 14 dagar kvarstår nämligen möjligheten till provision.

För fullständiga provisionssatser, se följande sida.

Hur blir jag affiliate?

Att bli affiliate hos Double.net är enkelt. Allt du behöver göra är att besöka Double.net och välja alternativet Kom igång i menyn Tjäna pengar till vänster. Därefter fyller du i registreringsformuläret och sen är det bara vänta på att du blir godkänd som affiliate.

Lycka till!

Vänligen notera att all support gällande ditt Double.net-konto hanteras av Double.net. Information om hur du når Double.net hittar du i ditt konto samt på denna adress.

Dela detta inlägg:

Ett svar på “Tjäna storkovan med Loopia, redux

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss