Tävlingsdeltagare bortskrämda av priset?

Vi är medvetna om att det låter ganska läskigt att promenera nedför en höghusvägg, men att det var så hemskt att ingen skulle våga delta i tävlingen trodde vi inte!?

Helgens tävling resulterade i noll(!?) svar, och därmed ingen vinnare. Om det beror på det skrämmande priset, för kluriga frågor eller för kort tävlingsperiod vet vi inte. Vi har dock bestämt oss för att ge er en chans till innan vi själva tar presentkorten och låter tre ur personalen som inte följer vår ”clean desk-policy” vandra nedför väggen som straff.

Tävlingen är förlängd till måndag morgon (2009-10-12 kl 08:00).

Så ta chansen och tävla nu (om du inte vågar själv så kan du ju alltid ge bort presentkorten till svärmor i julklapp).

Du deltar genom att skriva svaren som kommentar i tävlingsinlägget. Inga kommentarer kommer att synas innan tävlingstiden löpt ut. Glöm inte att fylla i en korrekt e-post så vi kan kontakta dig vid eventuell vinst.

Dela detta inlägg:

2 svar på “Tävlingsdeltagare bortskrämda av priset?

  1. Tror det handlar om prisets geografiska begränsning. Jag som kommer från Skåne har inte lust att åka upp till Västerås för att vandra ner för en husvägg. Även fast det låter väldigt lockande 😀

  2. Håller med föregående. Vandra ner för en husvägg låter kul men Västerås verkar avskräckande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss