Prickkampanjen – en succé

I natt kl 00:00 drog vi igång vår kampanj där vi gav bort 1 000 .SE-domäner med å, ä, ö. Redan innan 16:00 hade de tusen domännamnen gått åt.

Men vi vill ändå fortsätta ge er en schysst “deal” på domännamn. Därför betalar du endast 20:- för .SE-domäner med å, ä, ö fram till 2011-04-15. Även detta gäller max ett (1) domännamn per person och 1 000 domännamn totalt, så skynda dig för att inte missa chansen – beställ nu direkt.

Du har väl inte missat att du kan vinna en iPad genom att spela Prickspelet? Även om du inte slår de fantasitider som letat sig in på listan så är det din motivering som avgör om du kammar hem priset (du kanske anar att vi var medvetna om den stora risken för fuskhack 😉 ).

Vi arbetar dock på en lösning för hur vi ska kunna behålla utmaningen med att få en bra tid “på riktigt”. Du kan redan nu efter ditt spel utmana dina vänner via Facebook, Twitter och e-post med din tid (bara att hoppas att du inte har några fuskare i bekantskapskretsen). Slutsats: Spela för att det är kul, och utmana dina (ärliga) vänner. Samtidigt filar du på en grym motivering för att kamma hem iPaden ;-).

Dela detta inlägg:

5 svar på “Prickkampanjen – en succé

  1. Kan man beställa ännu en för 20kr om man redan fått en gratis? =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss