Ny modern webbutik med ett klick

Vi har precis uppdaterat vår One click installer med en ny modern webbutikslösning. Nu kan du med ett klick även installera den smidiga webbutiken OpenCart.

Med OpenCart är du snabbt igång med din webbutik. Redan från start finns det stöd för en mängd betallösningar, olika valutor, rabattkuponger, produktrecensioner och mycket mer. Saknar du trots allt någon funktion så finns det gott om tillägg att ladda ner och installera. Vissa tillägg kostar lite pengar, och andra är gratis.

Självklart kan du ändra utseende på din butik precis som du vill. Antingen genom färdiga mallar som också finns att ladda ner, eller helt enkelt genom att bygga ditt alldeles unika design med hjälp av CSS.

Installerar du OpenCart med vår One click installer så är hela admininistrationsgränssnittet på svenska (självklart går detta att ändra om du föredrar något annat språk).

Så här installerar du din webbutik

 1. Logga in i kundzonen och välj ”Domän och webb -> One click installer” sedan klickar du på ”Installera” i OpenCart-rutan.
 2. Fyll sedan i formuläret och klicka på ”Installera”.

…och du, inga befintliga installationer av ZenCart (den webbutik som tidigare låg i One click installer) påverkas av den här förändringen. Självklart är det också, precis som tidigare, möjligt att installera ZenCart och andra tredjepartsprogram som inte finns i vår One click installer manuellt.

Dela detta inlägg:

5 tankar kring ”Ny modern webbutik med ett klick

 1. Pingback: Tweets that mention Rumor Control » Ny modern webbutik med ett klick -- Topsy.com

 2. Annika Brage

  Toppen! Har precis börjat sätt mig in i OpenCart och så sätter ni den direkt! Tack!

 3. Robert

  Det finns fan ingen knapp som heter ” Domän och webb”

  Jag vill oxo ha betalning enl marcus önskemål ovan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.