Hösttävlingen avgörs idag!

Vid midnatt i natt avslutas vår hösttävling – en tävling som blivit en formlig succé. Med fler än 800 tävlande bidrag och 600 kommentarer har aktiviteten sprudlat och känslorna svallat på tävlingssajten.

I natt koras alltså vinnaren av vår vackert svarta Asus EeePC. Är det ankorna i Almedalen som tar hem förstapriset, eller är det kanske de älskande nyckelpigorna? Hur går det för ekorren Kurt och är det verkligen möjligt att grilla i störtregn?

Få svar på de här frågorna och gör din röst hörd genom ett besök på hösttävling.se.

Dela detta inlägg:

4 svar på “Hösttävlingen avgörs idag!

 1. Är Hösttävlingen definitivt avgjord, eller…
  Med tanke på allt fuskande som avslöjats (och lätt inses), hur ska ni kunna kora en rättvis vinnare? Med tanke på prisets värde, tycker jag inte att man kan ”slarva över” denna viktiga – och slutliga – ingrediens i tävlingen. Som jag sa i en kommentar tidigare; att plocka bort en massa ettor från Kurts ekorre, och inte göra sammaledes för alla andra möjliga vinnare, känns rätt orättvist. Alla bilder har ju i större eller mindre grad råkat ut för samma ojusta nedröstande. Och det säger sig självt, att bilder med lägre röstetal, men väl över gränsen för bedömning, i förhållande till andelen ettor snabbt kan stiga i snittbedömning. Hur tänker ni på Loopia i detta avseende?

 2. HOD: Du missförstod nog oss, vi har ej plockat bort några röster vare sig ettor eller andra från Kurts ekorre.

  Vi har gjort en genomgång av alla bilder som skulle kunnat vara med och tampas om priset ifall alla låga tvivelaktiga röster plockades bort och ingen av dem var i närheten av vinnaren (speciellt inte om vi hade plockat bort felaktiga ettor från Kurt, vilket vi alltså inte har gjort).

  Vinnaren var dessutom den bild som hade fått överlägset flest felaktiga ettor. Faktiskt hade den fått fler felaktiga ettor än vad de flesta andra tävlande hade fått röster. Kurt har alltså mest att att vinna på en sådan uppdatering.

  Sammanfattningsvis så är vi helt säkra på att det enda som skulle hända om vi plockade bort felaktiga låga röster är att ledningen skulle drygas ut, och vi valde därför att inte lägga tid på att göra det.

  Hösttävlingen är definitivt avgjord och vi kommer ta till oss av era synpunkter till eventuell nästa tävling.

 3. HOD: Tack för infon gällande bloggklockan. Nu är den korrigerad för vintertid. Från WordPress GUI: ”Unfortunately, you have to manually update this for Daylight Savings Time. Lame, we know, but will be fixed in the future.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss