Flerårsförnyelser av .SE-domäner

För dig som har en svällande domänportfölj (och alla andra också såklart) kan vi dag presentera en glädjande nyhet. Från och med nu kan du förnya dina .SE-domäner längre än bara ett år i stöten.

Inne i kundzonen klickar du dig fram till ”Domän och webb –> Mina domännamn”. Där klickar du på förfallodatumet för den domän du vill förlänga, sedan väljer du helt enkelt det år och den månad du vill förlänga till och klickar ”Förnya till ovanstående månad”.

Summan för förnyelsen dras i dagsläget från din LoopiaPREPAID-pott. Har du inte tillräckligt med pengar där dyker en länk upp där du enkelt kan fylla på direkt.

För att göra flerårsförnyelser ännu enklare för dig med mååååånga domäner har vi även fixat så att du kan göra samma sak på flera domännamn samtidigt. Klicka dig fram till ”Domän och webb –> Massändring av domännamn”, sedan väljer du ”Flerårsförnyelse” i den gråa listen.

Högst upp väljer du sedan hur länge du vill förlänga domännamnen, och sedan kryssar du i de domännamn förlängningen gäller. Längst ner på sidan ser du hela tiden vad summan för det du markerat blir.

Logga in i kundzonen nu direkt och förläng för fulla muggar 🙂

Dela detta inlägg:

13 svar på “Flerårsförnyelser av .SE-domäner

 1. När kommer det bli möjligt att flerårsförnya även andra domäner som tex .com?

 2. En i sammanhanget kanske dum fråga.
  Om jag förlänger en domänen med 36 månader till låt säga 26/3 2013.
  Vad händer den 26/3 2013?
  Får jag en nya faktura för ett år framåt eller avslutar ni domänen?

 3. Hej!

  Kan jag förnya en domän när jag vill, om den har 10mån kvar tills den ut löper kan jag flytta över den till er och sen direkt förnya den med upp till 10år totalt?

  MVH / Erik

 4. Hej!
  Det vore bra om man kan förlänga även .com .net. .eu
  Jag blir avundsjuk när jag läser på whois att ett domännamn är registrerad till 2018.
  Jag vill också kunna skudda på lång sikt mina domän och företags varumärke

 5. Jag vill förnya .nu-domäner så långt det går. Men det verkar inte gå att köpa några extra år alls. Går det att fixa på något vis?

 6. Hej Valter.

  Du kan låta fakturorna betalas per automatik med din Prepaid-pott. Det ställer du in i kundzonen under ”Ekonomi -> LoopiaPREPAID”. Alla fakturor, oavsett betalsätt, syns under ”Ekonomi -> Fakturor” och flikarna ”betalda” respektive ”obetalda” fakturor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss