.EU-succén fortsätter – 10 kr en månad till

Sedan vi drog igång vår kampanj med .EU-domäner för 10 kr styck i slutet av oktober så har ni kunder shoppat nästan 6 000 domäner till jubileumspriset. Ja, jag vet att vi bara hade lovat 5 000 domännamn, men jag hoppas det inte gör något att erbjudandet fick ligga kvar även efter den gränsen var nådd ;-).

Eftersom trycket fortfarande är stort på .EU-domäner och EURid dessutom har dragit igång en grym tävling med 100 st iPod Touch i potten så kör vi vidare ett tag till. Vi höjer antalet med ytterligare 4 000 domännamn (10 000 totalt alltså) och låter kampanjen fortsätta året ut.

Passa på att beställa din .EU-domän nu

Erbjudandet gäller t o m 2010-12-31 och första årsavgiften. Max 50 st domännamn per person, och max 10 000 st totalt under hela kampanjperioden.

Dela detta inlägg:

4 svar på “.EU-succén fortsätter – 10 kr en månad till

 1. Hej
  Vi har en hemsida som är registrerad på ovanämnda adress
  kan vi få ett nytt domännamn som kopplas till hemsidan?
  Enkopingsnas Bygdegard.se önskas som sökadress.
  Vad kostar det?
  Mvh
  Ulf Alerud

 2. Hej Ulf.
  En .SE-domän kostar 99:- hos oss, och att peka den till en redan befintlig hemsida kostar ingenting. Kontakta oss gärna via support@loopia.se eller 021-12 82 22 med kundnummer och detaljer så hjälper vi dig.

 3. Jippie! Jag vann en iPod Touch i denna utlottning! Tack för tipset!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss