En lite mindre kundzon

Som glad design- och webbkille har min arbetsgivare utrustat mig med en fasligt stor skärm som jag ställt på högkant (jag tillbringar mer tid med att läsa dokument och webbsidor, än att äta popcorn och titta på bredbilds-film). Således får jag med lätthet in hela förstasidan på loopia.se på en skärmbild utan att behöva bläddra upp och ner.

Till min förvåning (jo, jag skojar förstås) tycker alla netbook-kompisar här på kontoret att de med sin mini-upplösning får lite väl mycket sidhuvud och reklambanner när de surfar runt på hemsidan, och då särskilt i kundzonen. För att även de ska kunna få en prima upplevelse av vår nya, fina, kundzon har vi idag gjort det möjligt att minimera sidhuvudet.

Väl inloggad i kundzonen hittar du från och med idag en liten röd minimera-ikon på höger sida. Klickar du på den så försvinner hela sidhuvudet och ikonlisten i en mjuk rörelse, och du får sidinnehållet så högt upp på skärmen det bara går. Var inte orolig för att ikon-listen försvann, du hittar motsvarande navigering i den högra sidomenyn.

Nästa glada nyhet är att vi nu även integrerat kundzonen än mer i loopia.se. Redan vid lanseringen kunde du navigera vidare på loopia.se och komma tillbaka till kundzonen genom att klicka på den allestädes närvarande ikonlisten högst upp. Nu är detta ytterligare förbättrat genom att rutan med konto-information, logga ut-knappen och navigeringslänkarna i sidomenyn följer med, var du än är på sidan.

Smidigt!

PS. Glöm dock inte att trycka Ctrl-F5 på din PC eller ⌘-R på din Mac.

Minimera kundzonen

Sedan lanseringen av kundzonen har de flesta förbättringar och uppdateringar gjorts i det fördolda och inte varit någonting man nödvändigtvis ser på skärmen. Nu är det dock dags för lite fler synliga förbättringar, så de finns all anledning att logga in på sitt konto lite då och då!

Dela detta inlägg:

2 svar på “En lite mindre kundzon

  1. Kommer vi få möjlighet att se detaljerad statistik över hur mycket bandbredd som används varje månad? Utöver att behöva aktivera funktionen på varenda domän.

  2. Det kommer att finnas mätningar i kundzonen senare, men då blir det summeringar, per domän och webhotellskonto. För mer detaljerad analys är det statistiktjänsten som gäller.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss