Din assistent i Loopia Kundzon

En av våra målsättningar här på Loopia är att hela tiden förenkla din vardag när det gäller domännamn och webbhotell.

När Microsoft lanserade sin Office-assistent, gemet Clippy, visste succén inga gränser. Vi har därför idag lanserat vår egen assistent till Loopia Kundzon kallad mr Loolcat.

När du nu loggar in i Loopia Kundzon för att administrera ditt konto kommer mr Loolcat att komma med synpunkter och kommentarer baserade på ditt beteendemönster för att på så vis tipsa om enklare och smidigare lösningar på dina vanligaste åtgärder.

Få ut det mesta av ditt webbhotell genom att logga in i Loopia Kundzon och hälsa på mr Loolcat redan idag.

April, April …

Uppdatering, 2008-04-02.

kitteh.pngGemet Clippy blev aldrig någon succé. Det var till och med så illa att Clippy slopades från och med Office 97 på grund av alla klagomål från Office-användare.

Även vi har idag beslutat oss att slopa vår assistent, mr Loolcat. Det visade sig att mr Loolcat ökade vår supportbörda istället för att minska den. Trots idoga försök från mr Loolcats sida att hjälpa till i Loopia Kundzon hörde många användare istället av sig och undrade om vi blivit hackade.

Så det kan bli. 😉

Dela detta inlägg:

6 svar på “Din assistent i Loopia Kundzon

  1. Det stavas faktiskt ”contrl panul”, pinsamt med såna missar. Skärpning!

  2. Hoppas ni fixar en patch inom kort, loolcat har gett mig konstiga tips som t.ex. att det är bra att ta pauser emellanåt. Dessutom undrar jag varför min brandvägg frågar om bonzibuddy.exe får ansluta till internet efter installationen av er mjukvara?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss