Det finns mer i livet än fotboll!

För dig som tänker ägna de närmaste tre veckorna åt något annat än att titta på fotboll, som t ex att bygga en hemsida eller webbutik, har vi just nu ett finfint erbjudande:

Under fotbolls-em får du 25% rabatt om du beställer webbhotell, dessutom slipper du startavgiften. Du kan alltså spara upp till 790 kr på att strunta i att titta på män i färgglada kläder som jagar en boll fram och tillbaka på en gräsplätt.

Beställ webbhotell nu – 25 % rabatt

Erbjudandet gäller t o m 2012-07-01 vid beställning av webbhotell. Priset gäller första årsavgiften för webbhotellspaketet vid årlig fakturering. Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter.

Dela detta inlägg:

6 tankar kring ”Det finns mer i livet än fotboll!

 1. Site betyder inte sida.

  ”bygga en hemsida” ? Bara det?
  Inte en nät/webbplats/sajt då?!

  Site betyder inte sida.
  Och web betyder inte hem…

  Förbluffande att ni fortfarande har så dålig koll på grundläggande www-terminologi(k) efter 20 år med Internet.

  Sluta nån gång med uttrycket ”hemsida”, man tar sig för pannan så dåligt.

 2. Tård

  Hej,

  Tack för din feedback.

  Vi är väl medvetna om att att ordet hemsida inte är helt korrekt, men har ändå valt att använda ordet av det skälet att det är det uttryck flest människor använder.

  Det är självklart viktigt för oss att så många besökare som möjligt ska förstå begreppen vi använder, och att potentiella kunder ska hitta oss när de söker på sökmotorer. De undersökningar vi genomfört på sökresultat visar att ordet ”hemsida” är det som används oftast för att hitta våra typer av tjänster.

  Med andra ord behöver vi rankas högt på ordet ”hemsida” på t ex Google, och för att göra det behöver vi själva använda det i våra texter på vår webbplats.

  Ha en fortsatt bra dag 🙂

 3. Derp

  Håller helt med Loopia på denna faktiskt, hemsida är det vanligaste ordet och vill man veta mer om tekniken kan man besöka beställningssidan helt enkelt. 🙂

 4. Internet med Versal

  Tård, man söker med hjälp av en sök t j ä n s t …
  Det är söktjänsterna själva som använder sina egna interna sökmotorer, även kallade sökrobotar eller spindlar, för att upptäcka, hämta in och indexera webbsidor.

  På er egen första/start/ingångssida missbrukas det i princip alltid missvisande gamla uttrycket hemsida hela sju (7) gånger. Fortfarande. Efter 20 år med Internet har ni så dålig koll. Site betyder inte sida, och web betyder inte hem.

  Rek. sajt: datatermgruppen.se

  Hur 13 webbservrar kan krascha, ännu utan förklaring, är kanske kompetensrelaterat.

  Olåf

 5. Johan

  Orden må inte användas rätt men alla förstår sig på ordet. Alla vet vad det betyder. Det är det viktigaste.

  Börjar vi snacka riktiga termer, tekniska, fackliga, vem förstår då? Ja inte lika många iaf. Jag jobbar i webbranschen och hemsida förstår alla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.