Den mytomspunna dagen närmar sig

Under nästa vecka samt veckan därpå kommer det byte av affärsmodell som vi alla hört så mycket om under det senaste året att gå av stapeln.

Den första riktiga konsekvensen av detta har vi redan sett då vi sedan i fredags inte tar emot några nya överlåtelser av .se-domäner. Detta kommer återupptas den 16 mars efter att övergången är genomförd.

Själva bytet av system kommer ske mellan den 5:e mars kl 18:00 och den 9:e mars kl 09:00. Mellan dessa två klockslag så kommer inget av .SEs ombud / registrarer att kunna registrera, peka om eller på annat sätt ändra .se-domännamn.

Under övergången är det stopp!

Under övergången är det stopp på ändringar och registreringar! Bild lånad på Flickr.

Ni kommer givetvis fortfarande kunna beställa .se-domännamn via vår hemsida samt våra kontrollpaneler men registreringen dröjer alltså fram till måndag morgon den 9:e.

För att ni fortsatt ska kunna hantera era .se-domännamn hos oss efter bytet av system så behöver ni som känt bekräfta våra nya villkor för .se-domännamn. Mer om det kan ni läsa här!

Dela detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss