Hologram-anpassade sajter för din smartphone ger större skärm

[Uppdaterad: April, april…] Visst är det skönt att kunna surfa överallt med en så liten enhet som en smartphone, men ibland är skärmens storlek en begränsning. Därför har vi på Loopia hologram-anpassat alla våra sajter. Allt fungerar precis som vanligt ända tills du lägger ned telefonen på en plan yta, då visar sig webbsidan framför dig i luften och du kan klicka och svepa på hologrammet för att navigera på sidan (se filmen nedan).

För att göra detta använder vi hologram-funktionerna i de kommande webbstandarderna CSS4 och HTML6. Dessa standarder inte är helt fastställda än men vissa mobiltillverkare har valt att implementera så kallade draft-versioner av dem i sina webbläsare. Det är med andra ord många moderna mobiler som redan idag har stöd, bl a iPhone 4S, Samsung Galaxy SII LTE och HTC Sensation XL.

Besök loopia.se/hologram för att se om din telefon har stöd för hologram.

Detta var tyvärr bara ett aprilskämt, men vem vet, om några år kanske det är verklighet i var mans mobiltelefon 😉

Dela detta inlägg:

4 svar på “Hologram-anpassade sajter för din smartphone ger större skärm

  1. Nja… tycker nog att det flimrar lite för mycket… Typiskt hologramproblem. Ni får nog vänta tills det blir lite bättre stabilitet i bilden innan ni implementerar tekniken… 😉
    /Kristian

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss