Ännu mera inloggning

Ända sedan loopia.se fick sitt ansiktslyft i höstas har man via det lilla inloggningsformuläret högst upp till höger på sajten kunnat logga in till Loopia Kundzon, LoopiaDNS och Loopia ÅF-zon. Från och med idag är ytterligare en inloggning tillagd – nämligen till Loopia Webbmail.

För att logga in till Loopia Webbmail behöver du nu alltså bara fylla i din e-postadress i rutan Användarnamn, ditt lösenord i rutan Lösenord och sedan trycka Enter så är du inne och kan börja läsa och skriva e-post.

Givetvis går det även framöver att logga in via webbmail.loopia.se för den som vill.

Dela detta inlägg:

2 svar på “Ännu mera inloggning

  1. Marie: Ditt lösenord till Loopia Kundzon går att generera på nytt och få utskickat via e-post på https://www.loopia.se/loggain/losenord/. Är det lösenordet för din e-postadress du söker kan du generera ett nytt direkt i Mail-Admin som du når via Loopia Kundzon. Kontakta annars vår supportavdelning (support@loopia.se eller 021-12 82 82) så hjälper de dig vidare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss