Ytterligare 10 nya snygga mallar till Loopia Sitebuilder

Vi fortsätter att leverera nya snygga mallar till Loopia Sitebuilder. Nu har vi precis lagt till ytterligare 10 mallar du kan välja mellan när du bygger din sajt med vår superenkla sitebuilder.

Med Loopia Sitebuilder bygger du en hemsida helt utan förkunskaper. Genom att utgå från en av alla professionella mallar som ingår bygger och sköter du om din hemsida direkt i webbläsaren. Vi ger dig full kontroll att förändra den så mycket eller så lite som du önskar.

Du vet väl att du som webbhotellskund får Loopia Sitebuilder Small på köpet? Läs mer och provkör vår demo alldeles gratis.

Här kan du se miniatyrer av några av de mallar vi precis har lagt till…

new-templates-2013-03_alt

Dela detta inlägg:

3 svar på “Ytterligare 10 nya snygga mallar till Loopia Sitebuilder

 1. Hej Annelie,

  Du kan titta på alla mallar som finns i Loopia Sitebuilder genom att klicka på ”Prova gratis” på följande sida:
  https://www.loopia.se/sitebuilder/

  Jag är övertygad om att du kommer att hitta något som passar dina önskemål. Är du ute efter en ren blogg skulle jag dock rekommendera att använda WordPress framför Sitebuilder. WordPress har en lite högre kom-igång-tröskel, men det är betydligt bättre lämpat för en blogg. Till WordPress finns det ännu fler mallar att välja mellan.

  Så här gör du för att komma igång med WordPress hos oss:
  http://blogg.loopia.se/2011/02/01/wordpress-skolan-%E2%80%93-del-1/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss