Varning för falska utskick som ser ut att komma från Loopia!

Har du fått följande mail från någon som utger sig för att vara ”Loopia AB” och som uppmanar dig att betala för förnyelsen av ditt domännamn?

Utskicket kommer INTE från oss på Loopia och du bör inte under några omständigheter följa instruktionerna i mailet.

OBS!!! Om du har klickat på länken och angivit dina inloggningsuppgifter till Loopia kundzon bör du så fort som möjligt se till att logga in på rätt ställe (https://loopia.se/loggain) och byta lösenord. Har du även fyllt in dina bankuppgifter bör du kontakta din bank omgående för att spärra ditt betalkort.

Som kontoinnehavare på Loopia rekommenderar vi också att du alltid ställer in så att kontot endast är tillgängligt via BankID-inloggning. Det försvårar för bedragare att få tillgång till kontot och tillhörande domäner. Läs mer: https://support.loopia.se/wiki/bankid/

Dela detta inlägg:

4 svar på “Varning för falska utskick som ser ut att komma från Loopia!

 1. Hej,
  jag är inte kund hos er, kund hos en av era konkurrenter men har fått detta ”fake-mail”. Tack för informationen men den var svår att hitta. Borde vara en ”header” eller ngt direkt på er hemsida.
  Men min fråga är, vet ni hur det fått tag i min mailadress?

 2. Hej Anette, utskicken går oftast till generiska epostadresser, tex info@ admin@ osv. På så vis når de många domänägare.
  //Daniel Ö Loopia

 3. Bra info, men som tidigare talare nämnt vore det klockrent om det fanns en direktlänk med info på er startsida (sedan förstår jag det svåra i att skylta med detta).

  Nåväl: Hittade hit då jag fått ovan exempel i min brevlåda. Tog inte alltför många klick.

  Snyggt försök – det bör erkännas, men jag hängde upp mig på skrivelser likt ”stängas av inom några timmar”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss