Trevliga nyheter i WordPress 3.4

Om du loggar in i WordPress kan du nu uppgradera till WordPress 3.4. Den nya versionen innehåller massa trevliga nyheter.

För att uppgradera din sajt loggar du in i admin (dindoman.se/wp-admin) och klickar på “Vänligen uppdatera nu” i den gula listen högst upp.

Här är några av nyheterna

 • Förbättrad temahanterare
  Det är nu enklare att göra ändringar i ditt tema med hjälp av det nya läget “Anpassa” där du kan ändra färger, titel, menyer etc (beroende på vad temat har stöd för) och direkt se hur det ser ut innan du publicerar “live”. Samma sak går att göra på teman du har installerat men ej använder med nya läget “Förhandsvisning live”.
 • Förbättrad hantering av sidhuvudsbilden
  Du är nu inte låst till att använda bilder av en viss storlek i sidhuvudet, utan kan nu lägga upp bilder med de dimensioner du själv önskar.
 • HTML i bildtexter
  Nu kan du lägga in HTML-kod i bildtexter. Vilket innebär att du kan lägga in länkar och formatering även där.
 • Inbäddade tweets
  Genom att klistra in ett tweet på en sida eller i ett blogginlägg bäddas det automatiskt in och besökaren får möjighet att följa, “retweeta” eller svara direkt i inlägget.
 • Optimeringar för bättre hastighet
  Under huven har det också skett en mängd optimeringar som ska öka prestandan på din sajt. Bl a snabbare databasanrop och bättre hantering av översättningar.

Kolla gärna in WordPress egen film som presenterar en del av nyheterna:

Dela detta inlägg:

Ett svar på “Trevliga nyheter i WordPress 3.4

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss