Starta ditt eget Wikipedia

Tanken med en Wiki är att besökarna själva fyller sajten genom att enkelt kunna lägga till och redigera innehållet och sedan publicera direkt utan granskning. Uppslagsverket Wikipedia är ett strålande exempel på hur bra detta kan fungera om det faller väl ut. Självklart förekommer felaktigheter på Wikipedia, men många av dem rättas till fort av någon annan besökare (till skillnad från felaktigheter som smugit sig in i ett traditionellt uppslagsverk).

En wiki behöver dock inte vara öppen för alla att redigera (eller besöka för den delen), genom att låta en viss grupp få behörighet kan det vara ett perfekt verktyg för t ex en intresseförening eller som dokumentationssajt på Intranetet på ett företag.

Logga in i vår kundzon och välj “Domän och webb -> One click installer”, klicka sedan på “Installera” i MediaWiki-rutan, så har du en färdig wiki efter bara ett klick.

Vill du veta mer om MediaWiki? Kolla gärna in vår MediaWiki-sida.

Dela detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss