Sista chansen x2 (men inte 3)

Idag sticker vår kontorschef Jimmie iväg och hämtar vinstbilen på Torvalla bil i Haninge, så den är på plats här i Västerås i god tid innan jubileumsfesten där den ska delas ut.

Det innebär att idag är sista chansen för två saker, dels att åka och kolla på bilen live, men det är också sista skälvande timmarna du har på dig att lämna in ditt bidrag till tävlingen. I natt kl 00:00 stänger vi portarna och tar inte emot fler bidrag.

Vill du ha chansen att vinna en bil, en laptop eller en av tre Ipads så är det otroligt hög tid att sätta fart och knåpa ihop ditt bidrag och ladda upp omedelbums. Nästa vecka kommer de fem finalisterna prestenteras här på bloggen, en varje dag måndag till fredag.

Hitills den här sista veckan har vi fått in 13 st nya bidrag, kolla in några av dem nedan. Har du missat några tidigare bidrag surfa in på vår Youtube-kanal och klicka ”gilla” på de du tycker bäst om.

Det som det däremot inte är sista chansen för är vår grymma domän- och webbhotellskampanj. Ända t o m söndagen 10/10 kan du beställa webbhotell OCH .se-domän för jubileumspriset 10 kronor.

Dela detta inlägg:

Ett svar på “Sista chansen x2 (men inte 3)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss