Topp 10-lista: Mest populära inläggen på Loopia-bloggen 2019

Under 2019 innehöll Loopia-bloggen allt från kampanjer och nyheter hos Loopia till tips och trix om företagande online, hemsidor och säkerhet på webben.

Vi har sammanställt en topp 10-lista över några av de inlägg som lästs flest gånger under året som gått. Ta en titt och se till så att du inte har missat något bra tips! Inläggen presenteras från nr 10 och neråt (allt för att öka spänningen lite ;)).

 

10. 7 tips för att förbättra din e-postmarknadsföring

Marknadsföring via e-post är ett kraftfullt verktyg för att engagera dina nuvarande och blivande kunder och öka chansen att bli deras förstahandsval vid framtida köp. Vi skrev ihop 7 tips som är viktiga att tänka på för att lyckas med din e-postmarknadsföring och göra succé under 2020.

» Läs inlägget “Så förbättrar du din e-postmarknadsföring”

9. Intervju med Loopia-kund: Björn hjälper dig att upptäcka Sydafrikas guldkorn – snabbt och smidigt via sin WordPress-sida

Pool i Sydafrika - inspiration från en av Loopias kunder

Loopia-kunden Björns kärlek till Sydafrika väckte en idé om att starta en resesajt med tips om landets alla guldkorn. Tillsammans med två kollegor gjorde han verklighet av idén och startade en hemsida i WordPress där du kan läsa mer om Sydafrika som resmål och pussla ihop din egen resplan. Vi intervjuade Björn och bad honom berätta mer om sin verksamhet och hemsida.

» Läs inlägget “Björn hjälper dig att upptäcka Sydafrikas guldkorn via sin WordPress-sida”

8. Öka säkerheten för din WordPress-sida med tvåfaktorsinloggning

För dig som har en WordPress-sida, eller planerar att skaffa en, ville vi tipsa om att säkra upp sidan med tvåfaktorsinloggning. Vi skrev en kort guide för att hjälpa dig att snabbt och enkelt aktivera tvåfaktorsinloggning för din WordPress-sida via tillägget Wordfence.

» Läs inlägget “Öka säkerheten för din WordPress-sida med tvåfaktorsinloggning via Wordfence”

7. 16 frågor att ställa dig själv innan du lanserar företagets hemsida

Även om du låter världens bästa webbdesigner skapa ditt företags nya hemsida finns det fortfarande en risk att viktiga detaljer missas. För att undvika det sammanställde vi 16 frågor du bör ställa dig själv innan du klickar på “Publicera”-knappen och lanserar företagets hemsida på webben.

» Läs inlägget “16 frågor att ställa dig själv innan du lanserar företagets hemsida”

6. Skapa proffsiga e-postadresser som stärker ditt varumärke med Loopias E-postpaket

Under hösten var vi (och är fortfarande!) superstolta och glada över att få presentera Loopias sprillans nya e-postpaket med allt du behöver för att skapa proffsiga e-postadresser som stärker ditt varumärke.

» Läs hela inlägget om Loopias nya e-postpaket

5. Recept på en bra hemsida till företaget – 8 ingredienser

För tillfället finns det över 1 miljard hemsidor på webben. Det gör det inte helt enkelt att sticka ut från mängden och fånga intresset hos potentiella kunder som besöker din hemsida. För att hjälpa dig med det skrev vi ner ett recept på en bra hemsida (med endast 8 ingredienser 😉 ).

» Läs inlägget “Recept på en bra hemsida till företaget”

4. Skydda dig från spam från kontaktformuläret på din WordPress-sida

Oavsett om du driver ett stort eller litet företag riskerar du att utsättas för skräppostutskick via det kontaktformulär du använder på företagets hemsida. Använder du tillägget Contact Form 7 som kontaktformulär i WordPress kan du förhindra spamutskicken med den senaste versionen av Googles reCAPTCHA-lösning. Vi skrev en guide om hur du aktiverar det.

» Läs inlägget ”Skydda dig från skräppost från kontaktformuläret på din WordPress-sida”

3. Så hittar du på ett bra företagsnamn

Företagsnamn fungerar som företagets ansikte utåt, det kan till exempel väcka intresse och få kunderna att förstå vad företaget har att erbjuda. Är namnet dessutom förtroendeingivande kan det också höja värdet på ditt företag. Vi samlade ihop några tips till dig som vill hitta på ett riktigt bra företagsnamn.

» Läs inlägget “Bra företagsnamn – så hittar du på ett”

2. Vi hjälper dig att flytta din hemsida och e-post till Loopia – utan extra kostnad!

Vi erbjuder kostnadsfri flytthjälp av hemsida och e-post till oss på Loopia (värde 1 000 kr/timme) i alla våra webbhotellspaket fram till 2020-12-31 – vilket vi lyfte fram i bloggen. Erbjudandet gäller än, så passa på att samla alla dina webbtjänster på ett och samma ställe hos oss på Loopia!

» Läs inlägget ”Flytta din hemsida till Loopia – vi hjälper dig utan extra kostnad”

1. Fem fördelar med proffsig e-post jämfört med gratis e-post

Nästan alla internetanvändare använder e-post för att kommunicera med vänner, kollegor, kunder, leverantörer, etc och många gör det dagligen. Det visar hur viktigt det är för dig som företagare att ha en fungerande e-postadress och inte minst en proffsig sådan. Vi listade fem fördelar med att ha en proffsig, domänbaserad e-postadress framför en gratisvariant.

» Läs inlägget ”Fem fördelar med proffsig e-post jämfört med gratis e-post”

Häng med oss på bloggen under 2020 också och ta del av massor av nyttiga tips, guider och spännande nyheter 🙂

Dela detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss