Nu ännu bättre backup på din hemdator

Som webbhotellskund hos oss så ingår 1 GB utrymme för backup över Internet av viktiga filer som du har på din hemdator. Med Mamut Online Backup görs automatiskt säkerhetskopior av dina viktiga filer över Internet i samma ögonblick som du skapar eller ändrar dem. Självklart sker all överföring krypterat och säkert.

Vi har precis uppgraderat programvaran, så logga in i kundzonen och klicka dig fram till ”Extratjänster –> Mamut Online Backup” och ladda ner den nya versionen (kräver Windows).

Här är några av nyheterna i den nya versionen:

  • Superenkel backup av Outlook
  • Snabbare överföring till våra servrar
  • Sök i backup-historiken
  • Snabbare uppstart av din dator
  • Gadgets för Windows 7 och Vista
  • Möjlighet att sätta olika prioritet på vilka filer som ska tas backup på i första hand (perfekt om du är på resande fot och inte ständigt har en bra internetuppkoppling)
  • Helt omarbetad hjälp med enkla guider

Med Mamut Online Backup har du ingen ursäkt för att slarva med backuperna på din lokala dator.

Hur sköter du din backup idag?

Vad det gäller din webbsida hos Loopia så behöver du inte oroa dig, vi tar backup på din webbsida 4 ggr per dygn och din databas 1 gång per dygn. Dessutom kan du själv återställa filer från någon av dessa backuper via ett vanligt ftp-program.

Dela detta inlägg:

3 svar på “Nu ännu bättre backup på din hemdator

  1. @per: Kolla på Dropbox, http://www.dropbox.com, det fungerar likadant men finns för alla större plattformar samt har även ett kompletterande webinterface. Jag använder det själv från OSX, Linux och Windows.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss