Loopia – ett mer öppet webbhotell

Loopia är inte bara Sveriges största och trevligaste webbhotell. Vi är även fasligt fågelintresserade och har nu därför tagit klivet och blivit Sveriges första webbhotell på Twitter. För att göra det hela lite mer intressant har vi dessutom integrerat våra och våra vänners kvittringar här i bloggen (läser du detta via RSS tycker jag absolut du ska besöka det här inlägget genom din webbläsare så du kan se allt in all its glory).

I menyn här till höger hittar du de tio senaste kvittringarna från oss och våra vänner. Givetvis följer vi alla som följer oss, så passa nu på att följa oss och gör skamlös reklam för dig och / eller dina produkter, så dyker dina kvittringar upp här i menyn till höger.

Utöver detta kan du även kvittra om våra inlägg. Nedanför varje inlägg hittar du antalet kommentarer som inkommit, samt antalet kvittringar. Klicka på antalet kvittringar och kvittra om inlägget via Twitter så dyker din kvittring upp under inlägget efter några minuter.

När vi ändå var i farten lade vi självklart till Twinglys smidiga länk-widget också så att även de som bloggar om oss får en länk till sig här i menyn!

Twitter

Vi ses bland molnen!

Dela detta inlägg:

5 svar på “Loopia – ett mer öppet webbhotell

  1. Det kanske vore bra om ni gör era medarbetare uppmärksamma på att loopias bloggfunktion kör med version 1.2.4 av wordpress, ca 1-2 år gammal. Kanske dags att uppdatera?

  2. Andreas: Det stämmer att vår version av WordPress-MU är föråldrad. Vi arbetar dock på en uppdaterad och något modifierad plattform som kommer lanseras så snart som möjligt. Exakt när detta blir är dock för tidigt att säga idag.

  3. Du skulle inte kunna propsa lite på att iallafall få utvecklarna att installera ett plugin så man kan visa adsense? 😉 flörta lite med dom ? 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss