Live for Speed

Att anta att Loopianer skulle vara notoriska datoranvändare är både logiskt och helt riktigt. Som om inte detta vore nog är dessutom flera av oss mer eller mindre fanatiska datorspelare. Därför var det helt naturligt för oss att ställa upp med webbhotell och domän till det drivna gäng fans som helt ideellt sköter det svenska communityt för datorspelet Live for Speed.

Live for Speed är en mycket verklighetstrogen racingsimulator som du helt kostnadsfritt kan ladda ned från webben. Då får du tillgång till ett antal bilar samt en rallycross- och racingbana på området Blackwood. Fler bilar och områden kan dessutom köpas till för en billig penning. Har du skarp blick kan du även notera att vissa bilar, som av en händelse, är beklädda med Loopia-loggan som gör sig mycket bra mot lacken på oktanstinna sportbilar. 😉

Så gör nu som tusentals andra spelare redan gjort – ladda hem din alldeles egna kopia av Live for Speed redan idag och sätt igång och bränn dina tillgängliga processorcykler för allt vad tygen håller. Sommarvädret kan inte vara bättre!

Allt som är värt att veta om spelet hittar du därefter på liveforspeed.se.

Trevligt spelande i regnskurarna!

Dela detta inlägg:

Ett svar på “Live for Speed

  1. Tycker det är ett helrätt initiativ av Loopia att sponsra Liveforspeed och grabbarna (och tjejerna?) som lägger ideell tid och energi på det hela. Go Loopia, tummen upp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss