Let’s get ready to RUMBLE in Kista

I morgon tisdag händer det, Loopia intar för tredje året i rad mässan Internet Expo i Kista och vi gör det med en stor smäll.

Vi är sannerligen inte blyga i år, men med flera framgångsrika nyheter i bakom oss, varför skulle vi? I år ligger fokus på vårt Återförsäljarprogram och vilka möjligheter som finns att integrera våra produkter med din tjänsteportfölj. Precis runt hörnet har vi lanserat en ny ÅF-zon för våra underbara återförsäljare och så det riktigt häftiga LoopiaAPI Som ger dig möjlighet att sälja våra tjänster på din hemsida. Med möjligheter som dessa kan du både smidigt och enkelt komma igång och sälja domäner och webbhotell till dina kunder på det sätt som passar dig bäst

Vi välkomnar naturligtvis även alla som är intresserade av våra andra tjänster eller redan är kund hos oss. På plats finns mina fantastiska kollegor, Johanna och Lina som kan ge er svar på det mesta mellan domäner och webbhotell. Och så finns jag där naturligtvis, redo att berätta hur du kan använda vårt återförsäljaravtal på bästa sätt och med en del säljtips av det vassare strået i bakfickan.

Vad väntar du på? Hämta din fribiljett här (ange biljettkod 1298) så ses vi i morgon.

Dela detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss