Kickstarta din nya webbsida

Google AdwordsMellan oktober 2007 och december 2008 fick alla som beställde ett webbhotellspaket en värdecheck på 250 eller 500 kr (beroende på pakettyp) att använda för annonsering via Google AdWords. Från och med idag kör vi en ny omgång av detta uppskattade erbjudande, fast nu utökad med ytterligare 250 kr per paket.

Beställer du ett Privatpaket idag så får du alltså en värdecheck på 500 kr, och beställer du ett Företagspaket så får du en värdecheck på 750 kr. Givetvis vill vi inte att du som beställt ett paket någon gång från årsskiftet fram till idag ska gå lottlös – därför får du under början av denna vecka en check retroaktivt via e-post.

Google AdWords är världens största annonsnätverk och är både enkelt och flexibelt att använda. Med Google AdWords får du enkelt mer trafik till din hemsida genom att via Googles sökmotor samt alla de webbsidor som är anslutna till nätverket göra reklam för din sida.

Vi har knåpat ihop en PDF som enkelt förklarar hur du löser in din rabattkod. När du gjort detta är det bara sätta igång och marknadsföra din sajt. Bra information om hur du gör detta hittar du här.

Här på Loopia använder vi gladeligen Google AdWords för att göra potentiella kunder uppmärksamma på våra tjänster. Till skillnad från många andra kanaler vet vi med Google AdWords hur många som ser vårt budskap, besöker vår sida och att intäkterna överskrider annonsutgifterna.

Lycka till!

Erbjudandet gäller vid köp av webbhotellspaket till och med 2009-12-01.

Dela detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss