iZettle är Årets webbkomet 2011

iZettle har med sin enkla kortbetalningslösning utsetts till årets bästa webbprojekt av juryn för Årets webbkomet.

De fem finalisterna Flattr, Hiddenhint, Kundo, Hinner du och iZettle imponerade stort på webbkomet-juryn. I slutändan kammade iZettle hem utmärkelsen genom att med sin innovativa och enkla lösning erbjuda ett sätt för små företag och privatpersoner att ta betalt med kort var de än är utan krångliga avtal och fasta kostnader.

Det kom in nästan 400 godkända bidrag under nomineringsperioden i september och oktober, och juryn har haft ett otroligt roligt och intressant arbete att gå igenom alla innovativa projekt som nominerats.Juryn har slitit sitt hår både en och två gånger för att utse vinnaren bland alla smarta bidrag som kom in, men till slut enades de kring iZettle med följande motivering:

iZettles grundare, Jacob de Geer och Magnus Nilsson, är nöjda med vinsten.

“iZettle hjälper mänskligheten att ta ett stort och naturligt kliv mot det kontantlösa samhället. Tjänsten gör det enkelt för den lilla företagaren att ta betalt med kort utan startkostnad eller löpande fasta kostnader. Tjänsten skapar också möjligheter att enkelt ta med sig lösningen till temporära handelsplatser som t ex mässor och marknader. Dessutom öppnar det möjligheten för vänner att ge varandra pengar utan närhet av en uttagsautomat.

Med sin innovativa och enkla lösning samt en stor portion kundnytta anser juryn att iZettle har stora möjligheter att förändra sättet små företag och privatpersoner hanterar pengar.”

– Vi i juryn anser att alla fem finalister har möjlighet att göra en stor förändring inom sitt område. Vi hoppas att den uppmärksamhet utmärkelsen Årets webbkomet ger tillsammans med prispengarna på 25 000 kr och den grymma entreprenörsutbildningen Academy of Excellence, värd ytterligare 29 000 kr, ska vara till hjälp för iZettles fortsatta framgång, säger Jimmie Eriksson, kontorschef på Loopia och juryns ordförande.

Dela detta inlägg:

3 svar på “iZettle är Årets webbkomet 2011

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss