Härligt illamående på världens största hosting-event

De senaste tre åren har vi varit på plats i Rust i södra Tyskland på världens största hosting-event, World Hosting Days. Dels för att ta del av intressanta föreläsningar och träffa branschkollegor, men framför allt för att knyta nya kontakter och hitta samarbetspartners som leder till nya funktioner och förbättrade tjänster för er kunder.

Det har varje år varit mycket givande, och har bland annat lett till vår grymma Loopia Sitebuilder. I år var inget undantag, vi har kommit hem från Tyskland med stärkta befintliga relationer och uppslag till flera nya intressanta tjänster att titta närmare på under året. Följ oss här på bloggen eller på Facebook, Twitter och Google+ för mer information framöver.

Kolla också gärna in våra bilder från World Hosting Days 2013.

Illamående på luncherna

En trevlig bonus med eventet är att det äger rum på Tysklands största nöjespark, Europa Park. Trots att parken är stängd så öppnar de några åkattraktioner varje lunch för besökarna att testa. Självklart är det dock lämpligt att vänta med att käka lunch tills efter man har åkt för att undvika olyckor i berg-o-dalbanan…

Dela detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss