Från idé till färdig webbtjänst på ett dygn – vi sponsrar 24 hour business camp

På söndag drar .SE igång fjärde upplagan av Ted Valentins 24 hour business camp (24hbc). Under 24hbc samlas ett gäng webbentreprenörer och utvecklare för att tillbringa ett dygn åt att gå från idé till en skarp webbtjänst.

Eftersom vi på  Loopia brinner för Internet och webbentreprenörskap vill vi självklart sponsra den här typen av event. Vi har därför teknisk personal på plats ute på Yasuragi under hela eventet för att hjälpa deltagarna med alla typer av IT- och webbrelaterade frågor som kan dyka upp. Dessutom bjuder vi alla på ett års gratis webbhotell (kolla efter Loopia-kupongen i välkomstkuvertet).

Att på ett dygn gå från idé till färdig webbtjänst kan tyckas framstressat. Men eftersom väldigt många projekt stannar på idéstadiet eller fastnar i ett “nästan färdigt”-läge och aldrig lanseras är vi på Loopia övertygade om att 24 timmars-pressen hjälper deltagarna att sjösätta tjänsten för att sedan vidareutveckla. En webbtjänst blir ju trots allt aldrig helt “färdig”.

Vi vill också passa på att påminna alla deltagare på 24hbc (och alla andra webbentreprenörer också för den delen) om att  “Årets webbkomet” snart drar igång. Så missa inte chansen att anmäla ditt projekt när nomineringsperioden startar i 1:a augusti.

Dela detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss