Första finalisten i Årets webbkomet är Flattr

Nu närmar det sig “the grand finale” i Årets webbkomet 2011, och med nästan 400 godkända nomineringar har juryn haft det tufft att ta fram finalisterna. Nu är de dock klara och här är den första av de fem som tampas om de fina priserna på 25 000 kr, en entreprenörsubildningen Academy of Excellence (värd 29 000 kr) samt den åtråvärda statyetten:

Finalist #1: Flattr

www.flattr.com

På Internet produceras massor av nöje, nyheter, program och tjänster av privatpersoner som görs tillgängligt för alla att ta del av utan kostnad. Flattr gör det möjligt att på ett smidigt sätt visa uppskattning genom att skänka en liten summa till de du önskar. Samtidigt som du som producerar har möjlighet att tjäna pengar utan att kräva betalt eller blanda in besvärliga betallösningar.

Flattr har tagit fram en innovativ lösning som möjliggör frivilliga mikrobetalningar på nätet och som på ett nyskapande sätt uppmuntrar att ge ett bidrag till alla som tillhandahåller tjänster på nätet.

Avslöjandet av vinnaren och prisutdelningen sker den 7/12 på Stockholm Waterfront. Är du inte en av de som fått chansen att komma och uppleva det på plats så kan du självklart ta del av bilder och en sammanfattning här på vår blogg i samband med detta.

Dela detta inlägg:

2 svar på “Första finalisten i Årets webbkomet är Flattr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss