Era sajter är lika snabba som en viss blå igelkott

Sedan vi bytte lagringssystemet för era webbsajter har både våra tester och era rapporter visat att de susar fram likt en viss blå igelkott.

I den här filmen informerar Loopias VD, Soni… nä, Jimmie Eriksson, om att laddningstiderna på era sajten numera spränger ljudvallen… wohooooow… 🙂

Dela detta inlägg:

8 svar på “Era sajter är lika snabba som en viss blå igelkott

 1. Jag var en av de som ifrågasatte farten tidigare och vill nu även passa på att ge lite positiv återkoppling – uppdateringarna har verkligen inneburit en stor förbättring!

 2. Härligt att höra Lars. Vi fortsätter att utveckla och optimera vår tjänster, och har många spännande nyheter på gång under året. Så håll ögonen öppna, och tveka inte att skicka in förslag till feedback@loopia.se om du har önskemål eller idéer.

 3. Hej! Samma här, loopia var riktigt med en WordPress-sida som jag hade. Nu fungerar det riktigt snabbt (såg också att WP Super Cache finns installerat som boostar lite också).

 4. Jättekul! Men förstår inte varför det tar en sådan tid att uppdatera, säg, själva koden i wordpress (t.ex. stylesheets eller ett child theme). Efter att jag gjort en ändring tar det flera timmar innan jag ser förändringen… Det går inte att arbeta såhär. 🙁
  Nu uppdaterar jag en site åt en kund, som dessvärre har sin sida hos er….

  Testar att tömma cache – titta på olika datorer – olika webbläsare… ändringen tar seriöst flera timmar innan jag ser den. Att felsöka tar en evighet. Varför är det såhär och hur kan jag, eller ni, lösa det? =/

  – Anders

 5. Anders: Prova att inaktivera WP Super Cache inne i WordPress-kontrollpanelen under ”Inställningar” > ”WP Super Cache” > ”Cachning av”. Glöm inte att radera cachen i verktyget också! (Klicka på ”Radera cache”).

 6. I WP Supercache finns en inställning som gör att en inloggad användare får sidor som genereras av WordPress i stället för sparade sidor från Supercache. Det kan hjälpa en del när man håller på att knåpa med en sida.

  Men i detta fall verkar det mer handla om vilken livslängd wordpress anger på din CSS-fil. Dessutom kan du behöva stänga fliken med din sajt innan du tömmer din webbläsares cache, för att inte just den sidans filer skall överleva rensningen.

 7. Anders-> Det kan också bero på DNS cachen i routern. På din lokala anslutning, pröva byt till ex. Googles DNS servrar manuellt (8.8.8.8 och 8.8.4.4).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss