Årets idrottskvinna i Västerås: Loopia-sponsrade Hanna

Loopia-sponsrade Hanna Pettersson har en grym period i ryggen med både VM-guld, SM-guld och nu även Årets Idrottskvinna här i Västerås. Vi träffade Hanna för en liten pratstund här på Loopia-kontoret…

Hej Hanna, hur är läget? Har du överlevt helgerna?
– Nja, har varit sjuk. Men överlag har det varit bra. Har träffat familjen och sambons familj. Passat på nu när det funnits tid.

Man får väl säga grattis med, du har ju vunnit priset som Årets Idrottskvinna av Västerås Tidning. Hur känns det?
– Jättekul, det är verkligen jättekul. Har inte riktigt förstått det än då det finns så många duktiga idrottare i Västerås. Bara i Rönnby finns det många väldigt bra spelare. Det är också kul då det är folk som röstat samt att det är en panel som utsett denna.

Det går bra för dig nu?
– Ja det gör det. Hade ett stim då hela förra säsongen var fantastisk. Få pris som årets idrottskvinna, årets målvakt, årets lag samt andra nomineringar. Blir svårt att toppa 🙂

Hur ser framtiden ut?
– Ska spela minst ett år till. Vill gärna spela ett VM till då jag vill vara med i två VM så man visar att man håller sin plats.

Vilka fler mål finns, du har vunnit SM och VM?
– Fler SM-guld och VM-guld! Man vill ju alltid vinna och vinna mer. Man vill gå långt i slutspelet då det är det roligaste på hela säsongen. Personligen vill jag även vinna årets målvakt tre år i rad då ingen annan gjort det.

Vad gör en innebandy-stjärna som du på fritiden? Har du någon fritid?
– Det finns lite fritid och då brukar jag umgås med sambon och vänner. Åka hem till Alunda till familjen också. Har även köpt längdskidor men har inte testat dem än.

Om Loopia skulle starta ett Korpen-lag i innebandy, kan du tänka dig att gästspela då?
– Ja men det får i så fall bli efter säsongen för jag vill inte skada mig. Man vet ju hur det brukar gå till 😉

Eftersom vi är ett IT-bolag måste vi ha en IT fråga. Vilken är din favoritsida när det gäller att surfa runt?
– Innebandy.se är en mycket besökt sida. Sedan blir det ofta aftonbladet.se och vlt.se. Facebookar lite men ”checkar” inte in eller statusändrar.

Snygg tröja du har på dig förresten, måste vara en väldigt snäll och bra sponsor du har?
– Absolut! Kan vara den bästa sponsorn man kan ha. Munktröjan är i alla fall mycket välanvänd.

Vi önskar Hanna all lycka till och är övertygade om att det kommer fortsätta att gå strålande på innebandyplanen för vår favoritmålis!

Dela detta inlägg:

2 svar på “Årets idrottskvinna i Västerås: Loopia-sponsrade Hanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss