Andra finalisten i Årets webbkomet är Hiddenhint

I fredags presenterade vi första finalisten i Årets webbkomet, och nu är är det dags för nummer två. Det har varit en tuff utmaning för juryn att få fram de fem finalisterna bland alla nominerade, och vi är stolta över att så många bra projekt har anmälts till Årets webbkomet 2011.

Finalist #2: Hiddenhint

www.hiddenhint.com

Så länge människan har funnits har troligtvis oron inför att avslöja sin kärlek till en annan person funnits. Hiddenhint använder sig på ett finurligt och innovativt sätt av Internet och modern teknik för att hjälpa människor att berätta om sina känslor utan risken att de avslöjas om de ej är besvarade.

Hiddenhint presenterar med sin kreativitet och utnyttjandet av aktuell teknik en lösning på ett problem som funnits sedan urminnes tider.

Avslöjandet av vinnaren och prisutdelningen sker den 7/12 på Stockholm Waterfront. Är du inte en av de som fått chansen att komma och uppleva det på plats så kan du självklart ta del av bilder och en sammanfattning här på vår blogg i samband med detta.

Dela detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss