Vinnare väljer Loopia

Ingen missade väl den helsvenska satsningen Körslaget som sändes på TV4 tidigare i år. Tävlingen avgjordes i maj och värdig vinnare blev Team Cans ledda av ingen mindre än Hammerfallsångaren Joacim Cans.

När något går bra finns det en sak man bara måste göra i dessa tider, oavsett om man är artist, småföretagare, privatperson eller mäktigt megaföretag – man måste få ut en hemsida. Team Cans har förstått detta och har sett till att få igång en hemsida där fansen får tillgång till galleri, bloggar, turnédatum, fanclub m.m. På det här sättet fortsätter de vara aktuella och kan marknadsföra sig till en större skara människor. När det så blev dags att välja webbhotell gick äran till inga andra än oss på Loopia.

Detta är vi naturligtvis hedrade över och önskar Team Cans fortsatt lycka till.

Om ni vill läsa mer om Team Cans och deras äventyr finner ni det på deras hemsida teamcans.se, belägen någonstans på en Loopiaserver.

Dela detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss