Uppdaterade avtal

Det är inte bara åsikter gällande nya och befintliga funktioner och tjänster från er kunder som vi lyssnar på. Självklart ska även de avtal du ingår när du blir Loopia-kund vara till belåtelse för både dig och oss.

Från och med 2010-12-01 gäller nya avtal för webbhotell, domännamn och LoopiaDNS. För att inte tråka ut er med långa avtalsharanger så nämner jag bara den förändring som är mest efterfrågad och har störst betydelse, nämligen att domännamn inte längre förnyas per automatik om du är webbhotellskund. Du behöver alltså inte längre aktivt säga upp de domännamn du inte vill förnya. Genom att logga in i Loopia Kundzon får du full kontroll på din domänportfölj och kan enkelt deaktivera domännamn du inte vill förnyas.

Och du! Deaktiverar du ett eller flera domännamn på en faktura så skapas det en ny med automatik. Deaktiverar du alla domännamn på fakturan så krediteras den med automatik. På så sätt slipper du att påminnelsen skickas ut. Det blir inte enklare.

Vill du läsa de nya avtalen i sin helhet så hittar du dem här:

Dela detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss