Übersupport

TelefonFör att göra det ännu enklare att få support från oss har vi idag samlat allt material rörande vår support och kundtjänst under adressen loopia.se/support/. Nu behöver du inte längre hoppa runt på hemsidan för olika support- och abonnemangsrelaterade ärenden, utan allt du behöver finns här.

Här hittar du våra kontaktuppgifter, öppettider, våra vanligaste blanketter och formulär, svaren på de vanligaste frågorna vi får samt hela vår kunskapsdatabas som numera är helt integrerad i loopia.se. I samband med detta har kunskapsdatabasen byggts om från grunden vilket gör det både enklare för er att hitta i databasen samt för oss att hålla den uppdaterad.

På grund av bytet kan vissa artklar innehålla föråldrade länkar. Vi uppdaterar dessa så snart vi bara kan och hoppas på er förståelse. 🙂

Seså, bara kila in och rota runt.

Bild från supernaut 777Flickr.

Dela detta inlägg:

3 svar på “Übersupport

  1. Lånad? Bilden alltså. Ni kanske skulle skriva fotografens namn? Har ni frågat? Osv…

  2. John: Du har givetvis rätt i att fotografens namn (eller nickname i detta fall) skulle publiceras. Detta är nu gjort. Bilden är CC-licensierad.

  3. Haha John! Snacka om att ha helt fel fokus, ta dig samman! Haka upp sig på bilder från flickr när vi alla redan är under IPREDs våld.

    För att återgå till ämnet, riktigt bra jobb med den nya kunskapsdatabasen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss