Sista finalisten i Årets webbkomet är “Hinner du”

Nu är det verkligen nära, med bara ett par skälvande dagar kvar kan vi idag avslöja den sista finalisten i Årets webbkomet 2011. Vilken av de fem finalisterna är din favorit? Eller hamnade din favorit utanför finalfältet? Kommentera gärna nedan.

Fortsätt hålla koll här på vår blogg, Facebook eller Twitterför att inte missa vilken av de fem finalisterna som kammar hem titeln Årets webbkomet 2011.

Finalist #5: Hinner du

hinnerdu.se

“Hinner du” gör det möjligt för privatpersoner att, mot en kostnad de själva valt, enkelt få hjälp med småärenden och tjänster de inte har tid eller möjlighet att göra. Allt från att montera möbler eller skotta snö till att vara kattvakt eller lösa ett datorproblem. Personer som vill hjälpa till kan enkelt se vilka uppdrag som finns tillgängliga och vad de får betalt, och kan därför enkelt anmäla intresse för de uppdrag de kan och önskar att utföra.

“Hinner du” har skapat en smart tjänst som med enkla medel hjälper privatpersoner i vardagen, samtidigt som de skapar en möjlighet för andra att tjäna pengar utan att behöva förhandla om ett pris.

Avslöjandet av vinnaren och prisutdelningen sker den 7/12 på Stockholm Waterfront. Är du inte en av de som fått chansen att komma och uppleva det på plats så kan du självklart ta del av bilder och en sammanfattning här på vår blogg i samband med detta.

Dela detta inlägg:

Ett svar på “Sista finalisten i Årets webbkomet är “Hinner du”

  1. Bra finalister och värdiga med – Saknar ett bidrag i finalist-listan dock.

    Adsite tycker jag är årets mest innovativa tjänst som hade varit ett bra finalistbidrag men väldigt bra finalister annars också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss